Skip to main content
Moodle ČZU
  • Home
  • More
  • English ‎(en)‎
    Čeština ‎(cs)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Home
  1. Home
  2. Courses
  3. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů (A)
  4. Katedra kvality a bezpečnosti potravin (AQ)
  5. KKBP ZS 24/25
KKBP ZS 24/25

2425ZS/AQA64E Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu - ZS 24/25
2425ZS/AQA25E Food Quality and Food Safety - Mgr. - ZS 24/25
2425ZS/AQA52E Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - ZS 24/25
2425ZS/AQA37E Pokročilé analytické metody v potravinářství - ZS 24/25
2425ZS/AQA17Z Potravinové systémy - ZS 24/25
2425ZS/AQA58E Food Storage and Preservation - ZS 24/25
2425ZS/AQA55E Quality Assessment of Plant-based Foods - ZS 24/25
2425ZS/AQA19E Základy technologie zpracování zemědělských plodin - ZS 24/25
2425ZS/AQA51E, AQA71E Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu - ZS 24/25
2425ZS/AQA46E Legislativa a certifikace potravin - ZS 24/25
2425ZS/AQA41E Technologie zpracování mléka - Bc. - ZS 24/25
2425ZS/AQA40E Konzervování a skladování potravin - ZS 24/25
2425ZS/AQA56E Cizorodé látky a bezpečnost potravin - ZS 24/25
© ČZU v Praze - developed by Moodle Team