Přejít k hlavnímu obsahu
Moodle ČZU
Nejste přihlášeni (Přihlášení)

Informace o kurzu

  1. Titulní stránka
  2. Kurzy
  3. AQA67E
  4. Souhrn

AQA67E Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu - 3. LF - LS 24/25

  • Garant: Bureš Daniel
  • Pedagog: Formánková Herman Soňa
  • Pedagog: Kudrnáčová Eva
  • Pedagog: Legarová Veronika

Přeskočit: Navigace
Navigace
  • Titulní stránka

    • Moje kurzy

    • URLSeznam GAELPů (Garantů Elektronické Podpory za jed...

    • Moje kurzy

    • Kurzy

      • AQA67E

        • Úvod

        • 1. ČÁST (PŘEDNÁŠKY) - Maso, masná výroba & vej...

        • 1. ČÁST (CVIČENÍ) - Maso, ryby, vejce & med 27...

        • 2. ČÁST (PŘEDNÁŠKY) - Mléko & mléčné výrobky 1...

        • 2. ČÁST (CVIČENÍ) - Mléko & mléčné výrobky 10....

        • ZÁPOČTOVÝ TEST

        • ŽIVOČIŠNÁ VÝROBA A PRŮMYSL V PRAXI (videa Romana V...

        • MLÉKO A MLÉČNÉ VÝROBKY

        • Téma 8

        • Téma 9

        • Téma 10

        • Téma 11

        • Téma 12

Nejste přihlášeni (Přihlášení)
AQA67E